Unic distribuitor pe piata din Romania pentru brand-urile: Adrien Gagnon si B-Light.

Discount la comenzile recurente!

1 - 24 din 24 produse

Suplimente Alimentare

O notiune relativ noua, suplimentele alimentare contin minerale, vitamine, substante cu efect nutritional si sunt indicate persoanelor in a caror dieta acestea lipsesc sau se regasesc intr-o cantitate insuficienta.

Exista o gama variata de suplimente, de exemplu magneziul este un mineral esential (regleaza tranzitul intestinal, sistemul nervos, glycemia, etc) , vitamina C intareste sistemul imunitar, un antioxidant puternic, protejeaza articulatiile si oasele, probioticele refac flora intestinala, vitamina D ajuta la functionarea normala a sistemului muscular si a celui osos etc.

Pe scurt, suplimentele alimentare ajuta la imbunatatirea carentelor nutritionale si la functionarea corecta a organismului, asigura acei micronutrienti pe care nu ii putem prelua din dieta zilnica. Ne ajuta sa depasim perioadele vulnerabile cauzate de lipsa nutrientilor sau de diferite boli.

Oboseala, imunitate de scazuta, lipsa de atentie sau de concentrare, problemele digestive sau de circulate, pot deveni amintiri neplacute cu ajutorul suplimentelor alimentare.