Unic distribuitor pe piata din Romania pentru brand-urile: Adrien Gagnon si B-Light.

Discount la comenzile recurente!

Supliment alimentar Sunatoare

49.79 Lei 41.84 Lei -16%

Plantele de Hypericum perforatum sau sunatoarea este o planta bine cunoscuta pentru potentialul sau terapeutic, fiind utilizata in medicina naturista de-a lungul timpului. Sunatoarea prezinta compusi chimici care afecteaza activitatea unor semnale nervoase din creier si astfel afecteaza starea generala a individului, motiv pentru care aceasta planta este in general utilizata pentru tratarea afectiunilor psihice precum depresia sau nervozitatea, oboseala, insomnia, lipsa apetitului si altele. Aceasta planta are un efect puternic si poate afecta in mod semnificativ activitatea altor medicamente, de aceea se recomanda consultarea medicului specialist in cazul in care urmati orice fel de tratament medicamentos inainte de a lua acest supliment.

Detalii produs

Ingrediente: Extract standardizat 5:1 din parti aeriene de sunatoare ( Hypericum perforatum ) cu 0,28% hipericina – 300 mg (echivalentul a 1500 mg planta uscata).

Forma de prezentare: Flacon 60 capsule.

Mod de administrare: Adulti  3 capsule/zi, cu apa.

Precautii si efecte adverse:

Folositi timp de cel putin 1 saptamana pentru a vedea efecte benefice. Consultati un medic specialist pentru utilizarea dupa mai mult de 18 saptamani sau daca simptomele persista sau se inrautatesc. Consultati un medic inainte de utilizare daca sunteti gravida sau alaptati, daca luati medicamente anti-anxietate sau convulsii, antihistaminice, bronhodilatatoare, relaxante musculare sau opiacee. Evitati expunerea prelungita la lumina soarelui, la lumina ultravioleta ( UV ) sau la terapia cu UV. Nu utilizati daca luati medicamente anti-cancer, cardiovasculare, contraceptive sau antidepresive ( de exemplu, inhibitori selectivi ai recaptarii serotoninei - SSRI - ), diluanti sanguini, agenti anti-HIV sau imunosupresoare. Unii oameni pot prezenta tulburari gastro-intestinale usoare, greata, agitatie si / sau dureri de cap. Intrerupeti utilizarea in cazul aparitiei hipersensibilitatii, cum ar fi alergia.

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Pentru
Barbati
Femei
Set
Nu
Tip administrare
Oral
Utilizat pentru
Articulatii
Forma/Textura
Capsule
Tip ambalaj
Flacon
Ingrediente
Extract standardizat 5:1 din parti aeriene de sunatoare ( Hypericum perforatum ) cu 0,28% hipericina – 300 mg (echivalentul a 1500 mg planta uscata).
Beneficii
Sistemul nervos
Numar bucati/set
60