Unic distribuitor pe piata din Romania pentru brand-urile: Adrien Gagnon si B-Light.

Discount la comenzile recurente!

1 - 10 din 10 produse

Nutriforme

Un baton inlocuieste o masa la numai 260Kcal/masa.

Destinat pierderii sau mentinerii greutatii, inlocuirii unei mese sau compensarii unui exces culinar. Inlocuirea zilnica a doua mese in cadrul unui regim hipocaloric, prin substitut de masa, ajuta la pierderea in greutate. Inlocuirea zilnica a unei mese in cadrul unui regim hipocaloric printr-un substitut de masa, ajuta la mentinerea greutatii dupa o scadere in greutate.

Contine 11 vitamine si minerale: fosfat dicalcic, fosfat dipotasic, oxid de magneziu, acid ascorbic, niacinamida, oxid de zinc, vitamina A palmitat, pantotenat de calciu, sulfat de mangan, fier (fumarat), cupru (gluconat), riboflavina, piridoxin hidroclorat, mononitrat de tiamina, acid folic, iodina de potasiu, biotina, molibdat de sodiu, clorura de crom, selenit de sodiu, colecalciferol, dl-alfa-tocoferol acetat, cianocobalmina.

Beti zilnic suficiente lichide. Adoptati o alimentatie echilibrata, variata si un stil de viata sanatos. Pierderea in greutate poate fi obtinuta in cadrul unui program alimentar hipocaloric, adoptand un stil de viata sanatos insotit de miscare fizica regulata.