Unic distribuitor pe piata din Romania pentru brand-urile: Adrien Gagnon si B-Light.

Discount la comenzile recurente!

Despre Noi

A&B Trading 2000 SRL este unic distribuitor pe piata din Romania pentru produsele oferite de Adrien Gagnon si B-Light.

Adrien Gagnon

Adrien Gagnon, fost culturist cunoscut inca din 1924, a inceput Aventura vietii sale in 1946 cand a lansat prima sa revista de sanatate. Preocupat permanent de aspectul fizic si sanatatea sa, el a initiat si prima sa linie de produse naturale ce erau destinate bunastarii si gestionarii greutatii. In 1978 a lansat primele batoane de inlocuire a mesei, iar in anii 2000 deja produsele sale erau vandute la nivel international. 

Adrien Gagnon Natural Health, cu o experienta de 70 de ani si cu o prezenta in peste de 20 de tari la nivel Mondial, continua sa creasca bazandu-se pe aceeasi misiune : indiferent de stilul tau de viata, sa fie ajutorul tau in a-ti mentine si imbunatati sanatatea.

B-Light

Din pacate, obezitatea devine o adevarata problema a zilelor noastre. Insa, acest inamic al sanatatii si bunastarii noastre, alaturi de un stil de viata sanatos si activ, poate fi infrant si de produsele B-light.

Produsele B-light sunt preparate cu o masa calorica redusa, bazate pe glucomannan (o sursa exceptionala de fibre solubile ce au beneficii importante pentru sistemul digestiv si ce ajuta la pierdea in greutate.

Cum actioneaza? Imediat dupa inghitire, glucomannan asigura o senzatie de satietate, calmeaza pofta de mancarea si stimuleaza tranzitul intestinal.

Doza de zahar, gluten si grasime regasita in produsele B-light este 0.